برای شروع هر کسب و کار جدیدی معمولا فردی که دارای یک ایده ی جدید است به دنبال یک شریک یا به عبارتی یک هم بنیانگذار است .
پیدا کردن و همکاری با یک همبنیانگذار پویا ، پرتلاش و جستجوگر تاثیر بسزایی در پیشرفت برای رشد و پیشرفت یک استارتاپ که تازه کار خودش را شروع کرده است همیشه چند نفر بهتر از یک نفر است .
یک هم بنیانگذار با جهت دادن به ایده ی شما و مطرح کردن استراتژی های جدید میتواند باعث رشد شما شود .
یافتن یک همبنیانگذار با چنین ویژگی هایی یکی از دغدغه های بزرگ اکثر استارتاپ ها و کسب و کار هاست، در این مقاله ما به شما کمک میکنیم تا یک هم بنیانگذار مناسب برای خودتان پیدا کنید .

مهم ترین نکته برای اینکار این است که چگونه افراد را برای این مشارکت قانع کنیم ؟
سعی کنید همیشه تبلیغات ، نظرافراد ، گام های پیشرفته ، موفقیت های آینده ی ایده ی خود را آماده برای ارائه داشته باشید و به بهترین نحو موضوع استارتاپ خودتان را ارائه دهید .
ازکجا هم بنیانگذار پیدا کنیم؟
۱- پرس جو کنید
صحبت و پرس جو کردن از کارآفرینان و افرادی که در این حوزه ها تجربه دارند ، ساده ترین و بهترین راه برای یافتن یک هم بنیانگذار خوب است.
۲- استفاده از سایت ها و شبکه های اجتماعی
برخی از شبکه های اجتماعی مانند لینکدین ، اینستاگرام و … فضای مناسبی برای ارائه موضوع استارتاپ و اعلام آمادگی برای همکاری با یک هم بنیانگذار است.
۳- دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی
شاید در ابتدا با خودتان بگویید که چرا دانشگاه ؟
اما یکی از مراکزی که میتوان در آنجا افرادی پرتلاش با ایده هایی نو برای رونق یک کسب و کار یافت مراکز آموزش عالی و دانشگاه هاست .
برای مثال فیسبوک و گوگل در ابتدا دریک محیط دانشگاهی شکل گرفت و حالا ….!
۴- شرکت در دورهمی های استارتاپی
شرکت در سمینارهای مختلف و ایجاد ارتباط با افراد سرشناس و.. یکی از بهترین راه هاست که علاوه بر امکان پیدا کردن هم بنیانگذار در این محل ها نکات خوب و موثری مطرح میشوند که برای پیشرفت استارتاپ شما حتما مفید خواهد بود.
شراکت با یک هم بنیانگذار مانند انتخاب یک شریک زندگی است چراکه یک مسیر پر پیچ و خم روبروی شماست و باید توانایی برخورد با هر مشکل و مسئله ای را داشته باشید.
برای جلوگیری از بروز هرگونه اختلاف بهترین کار این است که شناخت کافی از هم داشته باشید ، فورا تصمیم نگیرید و در چند جلسه ی کاری درباره ی موضوعات مختلف در حوزه ی کسب و کارتان صحبت کنید و ابهامات طرف مقابل را به خوبی رفع کنید .
همینظور نهایت دقت را در هنگام توافق ، نوشتن و امضای قرارداد داشته باشید .
درصورت نیاز به قرار داد هم بنیانگذار یک سری به بانک قراردادهای ما بزنید.
میدوارم این مطلب براتون مفید باشه 🙂
اگه تو مسائل حقوقی نیاز به کمک داشتی رو ما حساب کن